om du letar någon vettig

Denna dag har spenderats större delen i sängen sovandes men även lite pluggandes (man är väl duktig ibland) så jag har inte bara slösat bort denna dag på sömn. Har varit så pass duktig att jag har börjat läsa en bok som vi ska ha skrivit ett PM om tills nästa torsdag i väntan på tillgång till den bok vi ska skriva ett PM om tills på tisdag. Man gör väl vad man kan med de medel man har eller vad säger ni..

Imorgon fm ska jag stå i bokhandeln 10-12.30 och sedan blir det lunch och efter det föreläsning 14-16. Ska bli skönt att tvingas kliva upp tidigt så jag inte sover bort hela dagen iallafall, och om det är lugnt i bokhandeln (lär ju aldrig hända..) så kan jag plugga lite där också. Mot kvällen blir det förhoppningsvis lite bio men annars kanske det blir av lite senare i veckan. Ska dessutom ta mig iväg och fixa födelsedagspresent till Linn som fyller nio nästa måndag, så det blir lite firande till helgen :) 

Nu ska jag knäppa på att avsnitt GIRLS och efter det checkar jag ut för dagen. Bjuder på en bild från gårdagen som avslutning. 

 

why you always lying

Oturligt nog blev Linda av med extremt mycket saker under gårdagen så därför blir inte resan till Polen av som planerat. Har pratat lite med Michelle och Jonna om eventuellt vi skulle kunna åka iväg istället så det vore jättekul om vi kunde komma iväg! Annars får jag köpa alla höst/vinterkläder här i Sverige och det är ju inte fy skam det heller när man bor i Stockholm.

Har fortfarande inte blivit kvitt min hosta som jag drog på mig för ganska precis två veckor sedan, så det suger ju. Skolan har dragit igång men det känns rätt lugnt för tillfället och det är jag tacksam för då jag vill ha en mjukstart. Mycket första veckan men nu börjar det mattas av lite ändå. So.. Ikväll ska jag hålla mig inomhus, kolla på GIRLS (som jag har gått från att ogilla till att älska), dricka lite Bonaqua och bara kurera mig allt vad det går. Imorgon ska jag jobba några timmar på MQ i Stinsen och sen blir det en fika med Nadja runt halv fyra. Så mysig helg!

För några veckor sedan hemma hos mami