22.50

Jag har bara två sidor kvar av morgondagens läsning i samhällsboken men jag har ingen lust att läsa de sidorna idag så det får bli av imorgon istället. Lite naturläsning efter jag har borstat tänderna också. Hur jag nu ska fatta det strax innan elva på kvällen om jag inte fattade det efter lunch i skolan idag... Good luck.

Kollade nyss på tredje avsnittet av Solsidan och till min förvåning såg jag att det inte gick att kolla på andra eller första avsnittet om man inte har premium. Varför blir det sådär med allt? Spotify PREMIUM utan reklam, TV4play PREMIUM utan reklam! Vad är det för mening med tillgång till att se avsnitt man missat om de efter sju dagar inte längre går att se gratis? Nej, man ska minsann tjäna pengar på allt man kan. Fjantigt..

Dricka lite Proviva Mango nu (har ni inte provat är det high time to do it) och sen dra iväg ett sms för att påminna Jenniesötan om att vi ska ses imorgon. Mys!

6 foot 7 foot 8 foot bunch

Ni kanske inte visste det men jag gillar faktiskt Lil Wayne ganska mycket! Har inte hört så många låtar med honom eftersom jag inte lyssnat på honom så länge men de flesta låtarna som jag hört har jag gillat :) Jag är sjukt dålig på titlar när det gäller låtar osv men om jag har hört en låt så minns jag 999/1000 och då behöver jag bara ha hört den en gång. Rätt så bra egenskap tycker jag, om ändå rätt onödig.

Ska plugga naturkunskap (som jag fick psykbryt på skolan idag, fattade NADA) och så samhällskunskap som jag har väldigt lätt för, för ovanlighetens skull. Sen imorgon lär jag plugga franska och skriva om Pippi Långstrump. Askul? Nja. Jag och Conne hade kul på lektionen iaf, didn't we? ;)

how wonderful life is, now you're in the world

Efter en helt underbar helg spenderad i Vansbro med min Tim så har jag landat hemma igen. Har varit till stor hjälp där må ni tro! Har hjälp till att diska, tvätta och så har jag givit Tim massage :) Ville skriva gett massage men kan man ens skriva så? Tvek. Hursomhelst, pirr i hela kroppen till 100%. Jag är SÅ kär. Det går inte att sluta. Jag mår så bra av att vara med Tim så ni kan inte ens föreställa er. Ni kanske inte bryr er så värst mycket heller men det är om mig ni läser!

Imorgon blir det till att skriva CV och sen lite quality-time med Kråkan som åker till Teneriffa på onsdag. Ska bli mysigt! Har inte mycket mer att säga och det börjar väl bli dags för mig att sova så..? Pussen.


Jag vågar inte ladda upp någon annan bild på mig och Jennie. Vi är för fula.