cherish the ones you love

Att överraska och göra mina nära och kära glada är bland det bästa jag vet. Har tänkt åka hem imorgon ett bra tag, men igår kväll bestämde jag mig för att åka hem idag. Nämnde dock inte det för Robin förrän strax efter sju ikväll, nu är jag 50 minuter från Gävle. Den där chocken, glädjen och lyckoruset som jag vet att han kände, det gör mig så lycklig. Jag vill alltid skämma bort de jag älskar, inte bara genom att dyka upp en dag tidigare än väntat, utan genom att köpa fina saker, prata i telefon, skriva fina saker, visa att jag uppskattar de och vårda de relationer vi har. 

Ikväll gör jag även mig själv lycklig. Att somna i Robins famn har jag längtat efter i en vecka och det kommer kännas så bra att få vara där jag hör hemma. 

if what we had was real, how could you be fine?

Det här är mitt absoluta favoritträd. När jag flyttade till Tullinge för ett år sedan flyttade jag hit lagom till hösten kom, vilket innebar att löven snabbt började ändra färg. Det här trädet får som ni ser så otroligt fina röda färger så man vill nästan klä sig i det. Det gäller att uppskatta det lilla här i livet, och SOM jag uppskattar detta fina träd...