why am I so ready for this change?

Åh idag fick jag träffa mina gullisar!! Så himla skönt att få ses efter så lång tid ifrån varandra. Fick dessutom träffa Linnéa som var hur trevlig som helst så denna helg kommer att bli grym, no doubt. Alla var iallafall på shoppinghumör idag och trots att jag vet att jag inte är världens rikaste så var ju jag tvungen att köpa någonting jag med! En ny vit blus som jag ska ha imorgon på Avicii och så en ny väska då min gamla gick sönder när jag skulle åka till Gävle för att jag hade för mycket grejer i den.. Haha. Men ja, jag sparade ändå 350:- så det var inte alls så farligt.

FOR THE FIRST TIME IN FOREVERRRRRRR. Nej men ja, jag är besatt av Frozen fortfarande. Ingen är förvånad över detta, nej. Nu har ju jag sabbat det lite för mig själv genom att lyssna på alla dessa låtar innan jag ska plugga för de kommer att poppa runt i skallen på mig så att jag inte fattar vad jag läser. Bra där Viktoria..

Får se hur det blir med update i helgen men jag kan garantera att jag kommer ha otroligt jäkla roligt oavsett!!

 

like a rainmaker

Aah vaknade till ett sms från Linda där det stod "Ihihih idag ses vi!!" och kan man bli annat än glad av ett sånt sms? Tror faktiskt inte det! Plus att träffa Emma och Matilda.. Alltså den här dagen, och IMORGON?!

Det är så mycket som händer i mitt liv just nu. Jag är så tacksam över mina vänner och min familj och alla däremellan. Men den person som verkligen förändrat hur allt ser ut just nu är min moster, som är så vis och har fått mig att inse ett och annat om livet de senaste två veckorna. Man är precis så stark som man tror att man är och man klarar mer än man tror. Jag firar mitt nya jag med Avicii, en hemresa inom kort, drar till London i fyra dagar i april, åker på Summerburst i sommar och i augusti blir det som sagt Spanien med fina Linda.

Jag är så taggad på livet! Jag känner att 2014 är mitt år och jag ska göra det så sjukt jäkla bra. Livet är för kort för att slösa bort det på att deppa och det är det absolut sista jag kommer att göra.

people make promises all the time

 
Alltså hur bra är denna man?! Förutom denna låt har jag upptäckt hela 96 andra låtar som jag ville ha i en ny spellista inför våren på Spotify för att verkligen byta ut allt gammalt mot någonting nytt. Det finns så otroligt mycket bra musik där ute som man inte har någon aning om att det finns. Ibland är jag inte alls på humör för att lyssna på ny musik utan kör bara repeat på samma låtar i flera veckor, ungefär så har det varit med alla låtar från Frozen i en vecka nu. Men ja, idag var jag på humör för att hitta ny musik and I sure did. Nu lär jag inte tröttna på de här låtarna förrän fram till åtminstone april.