call on me

Jag är lat, ärligt. Har aldrig frivilligt gått till ett gym eller ansträngt mig mer än nödvändigt. Tycker fan det är dags att jag skaffar något slags gymkort och börjar träna! Det är väl rätt tråkigt om man tränar själv men Linda har varit inne på det förut också så jag kanske har mig en kandidat. Tror att jag skulle bli piggare av det också och nu när vi inte har gympa i skolan längre så blir jag anfådd bara jag går i trappor, haha.. Förr hade man alltid träningsvärk efter tisdagarna eftersom det var då man hade gympa. Åh en dag var jag hemma från skolan för att jag hade så ont men då hade jag kämpat hörrni ;)

Sovdags. Inget plugg idag som vanligt. ILLA. Pussen <3

KenzaTyrashow

Kommer sitta bänkad framför datorn när det drar igång, är nyfiken som tusan om det blir bra! Mitt lilla dilemma dock är att Olle är sist ut och 3h3h min syster kommer säkert sno datorn för mig. Måste skriva en lapp typ "RÖR DU DÖR DU!" Nej, inte så brutalt.

Haircut

Då har man varit till frissan och blivit 310 (haha) kronor fattigare. Skulle lagt slingor också men då hade jag fan fått gå till skolan resten av månaden om jag skulle haft råd med det x) SÅ det blir fler hemmaslingor so to speak! Det blev ju lite fattigt med de i underhåret men det ska snart lösas. Tänk att alltid frisörer tar mer än de säger att de ska! Eller är det så att när de visar hur mycket de ska ta, så förvrider man det och tror att det är typ 2 cm istället för 4? Vet inte jag. Nu är iallafall inte håret slitet längre och det var ju det jag var ute efter så jag ska väl inte klaga egentligen.

Börjar bli mer och mer van med det ljusa nu iaf. Ska ju som sagt lägga fler slingor idag tillochmed, så! Men inga fler ovanpå för där räcker det och blir över. Lär nog ta ett tag innan jag är riktigt nöjd och ser ut så som jag vill. We'll notice. Så, kass cambild på håret då. BYE!