tired

Har lyckats dra på mig en hosta och rejäl förkylning såhär lagom till sommartider. Fick troligen en allergisk reaktion mot jordnötter i förrgår med eftersom halsen svullnade igen helt och var knas hela dagen igår. Anywho mår jag lite bättre idag och sitter nu och dricker te i Furuvik i väntan på att arbetspasset ska börja. Alltid lika trevligt när man är på jobbet en timme innan man börjar :)) 

Nu ska jag dricka upp mitt te och sen bär det av mot Classic! 


like no one's watching

Ja här uppdateras det flitigt as usual. Har iallafall jobbat mitt första pass på Åhléns i tisdags, jobbade torsdag fredag på Furuvik förra veckan och jobbar fredag-söndag denna vecka också. Annars har jag varit på MK-party, umgåtts med min moster, träffat Linda och Tida, festat, tvättat, städat, firat min mormor.. Ja, det var väl allt. Mycket händer och dagarna rinner förbi utan att man hinner reagera. Imorgon har jag haft "sommarlov" (med betoning på mina kaninöron, har fortfarande en komplettering att skicka in) i två veckor och vädret är lika härligt som en blöt surstrumpa. Imorgon är det midsommar och det firar jag och Robin med lite marinerat kött, en Disneyfilm och gos efter att jag har slutat jobbet.

Ha en fin midsommar allihopa!

Detta är en bild från i lördags när jag hade varit och fixat mina ögonbryn hos Nanna. Så SJUKT duktig och fin tjej!
 

waiting for your spark

Nu är jag hemma i Gävle över sommaren och har so far jobbat två pass på Furuvik, umgåtts med mamma två dagar, gått på bio, varit till Ikea, träffat My och fixat ett kattnät på hennes balkong och ikväll har jag monterat en klädställning samt halvkollat på fotboll både damer och herrar.

Sitter just nu och kikar runt på nätet efter någon bra frisersalong i Gävle. Tänkte klippa mig i juli efter 5 månader (!!!) och vill testa någonting nytt. Hoppas jag hittar något soon.

Nu ska jag fortsätta letandet. So long.