in Ume

Har inte skrivit nu på ett tag för jag har varit så sjukt upptagen och stressad. Har jobbat två pass på Furuvik, ett pass med Läxhjälpen, tvättat, städat, varit på GD/GIF-olympiaden, firat Emilia, Johannes och Kattis och ja, nu är jag uppe i Umeå med Matilda. Tog ett tidigt flyg igår morse och vi gled runt på stan ett tag med Linda innan vi åkte hem och mös under kvällen. 

Idag har vi gått på stan, ätit lunch på Café Göteborg och druckit en latte i solen och sedan uträttat lite ärenden. Nu sitter vi hemma hos Linda och hon jobbar stackaren. Men jag och Matilda ska nog ladda hem en film och ladda upp inför Brännbollsyran imorgon, dvs det huvudsakliga syftet med vår lilla påhälsning. Stannar här tills på måndag och sen blir det full rulle hemma igen. Så skönt att få komma bort ett tag och bara njuta av lite ledighet trots att det snart är dags för tenta. Tror inte den kommer gå särskilt bra så jag satsar på en omtenta efter sommaren men ska verkligen göra mitt yttersta för att klara den nu. Ha det fint hörrni!
 
 

work it out

Aaah vilken dag! På väg in till stan idag glömde jag min mobil på bussen och sprang runt som en dåre för att försöka få tag på den. Turligt nog fick jag låna mobiler av andra snälla själar för att ringa, smsa och gå in på Facebook för att få kontakt så runt halv tre idag var den tillbaka i min ägo. Hann äta jordgubbar i solen vid Djurgården med Razu under tiden då den var på vift men jag njöt inte särskilt mycket pga oron i kroppen. Nu vet jag inte hur stor chansen är att hon läser detta, men till dig som lämnade tillbaka den; stort jäkla tack! Min mobil är (som jag märkt idag) så betydelsefull så jag känner mig naken utan den. Sad but true. 

Nu är jag upp över öronen stressad för allt plugg jag har. Uppsatsen, fine, det fixas lätt, men all läsning... Är på gränsen till att lägga mig ner och börja störtböla vilken sekund som helst. Har för mycket inplanerat. Usch.... Hursomhelst, inget löser sig ändå genom sömnbrist så nu ska jag sova. Godnatt på er! 


noice

Vaknade för tjugo minuter sedan av något så ljuvligt som bankningar i fasaden och en bullrig lift. Insåg då att det är några som kommer och ska ändra något (under måndagen, i just min lägenhet, förstås) och då jag inte är hemma på måndag ringde jag två nummer utan vidare hjälp. Hoppas de ringer upp under dagen.. 

Anyhow, är inte alls så arg som jag brukar vara annars när jag blir väckt av byggarbetare. Måste bero på att det är sommar. Och att jag faktiskt sovit i åtta timmar. Väckningen kanske var en beställning från min sida?