take you to the next level

Den där känslan när en kurs är avslutad... Så oslagbar! Nu återstår det bara att se resultatet på tentan som med 99,9% gick åt fanders men vad ska man göra..

Nu är jag hemkommen från lektion, har bjudit mina tjejer på tacos och har precis betalat månadens räkningar. Ska ändå bli skönt att slippa köpa mat under jul så det sparar man ju in på, och lägger på julklappar istället (insåg jag) så där sprack den drömmen. Vill passa på att uppmuntra alla till att skänka pengar till behövande såhär i juletider. Julen är till för alla oavsett ekonomi! <3

Ska fixa mig inför ikväll om ett tag för det är dags för sittning med TUG. Gör jag någonting annat än hänger med TUG? Nej, det gör jag nog inte. Så kommer hem sent inatt men det får det vara värt, hoppas på en rolig kväll. HAIDO.

I'm not sorry

Idag för första gången på en och en halv vecka tog jag mig till gymmet. Har varit mycket på gång på senaste så det har helt enkelt hamnat på sidan, men hoppas kunna komma igång på riktigt nu igen! 

Har dessutom pluggat med min grupp, handlat med Marcus och pluggat lite hemma också. Nu ska vi sova för han ska upp halv sju och jag klockan åtta. Godnatt! 


no postcode envy

Kaos efter kaos här i Stockholm med pendeltågstrafiken. Tydligen skedde en olycka i Huddinge men vad som hände har jag ingen aning om. Blev till att tränga sig in i en buss med galna huliganer som pressade ihop mig till en liten boll, på ett ungefär. Men hemma är jag och jag fick med mig en julklapp hem från stan så får väl påstå att dagen har varit lyckad på sätt och vis!

Nu blir det mitt och Marcus (just nu) favoritprogram Shark Tank innan det blir sova och sen upp tidigt för gym. Godnatt!