du kan gråta mitt på gatan

Ligger i sängen i mina nattkläder men ska snart byta om och följa med syster till Ica för att köpa lite mjölk. Det har varit en underbar dag idag och det är synd att det inte blir fullt lika fint väder imorgon.. Dock lovar vädergudarna 24 grader på torsdag så jag klagar inte ;) imorgon ska jag få pussa på min älskling, lycka! Nej nu ska jag dra faktiskt, blir väl ett godnatt inlägg, puss!

we're gonna make you lose your mind

Min dag i bilder! Idag såg det mulet ut och regnade gjorde det minsann men framåt elva var det stekhett ute och vad innebär det om inte stek framför matsalen? Hade Tida, Charles, Sandra och Patryk som sällskap. Efter jag skrivit klart min nk-rapport så åkte jag hem på moppen i linne och shorts (!!!) och det var supervarmt! Stekte på framsidan fram till fyra och tänkte egentligen steka mer men det blev tvättdags och sen lagade jag och Jenka mat tillsammans från "Linas Matkasse" så det blev någon slags tomatsoppa med paprika och gurka till plus riktigt god bönröra på ett supergott bröd. Inte helt fel det inte! Nu ska jag hjälpa Jenka ta in sista tvätten. Den här dagen har varit SÅ himla bra och jag är så himla lycklig. Love my life!

can't you see baby this is perfection

Är hemma sedan en timme tillbaka eftersom jag skrev klart naturkunskapen så nu är jag banne mig fri! Bortsett från krönikan då, men den räknas som sagt inte ;) det är sjukt varmt idag och jag ska ligga och steka fram till fyra då jag har tvätt som ska tvättas! Medans jag väntar på att den blir klar så ska jag självklart steka ännu mer, haha. Imorgon kommer Tim hem och livet känns faktiskt jävligt awesome atm :) hoppas ni steker ni med!