bara fram till bron

Gick ut för att mata vår kanin imorse då jag hör en katt jama som aldrig förr och kollar upp och ser Kitty. Var har hon varit kan man fråga sig? Nu är hon iallafall återfunnen och alla familjemedlemmar kan pusta ut.

Ska åka till Stockholm idag men får inte tag på någon som har bil så blir väl det där förbaskade tåget.... Är så trött på tåg just nu men vad gör man då? Hoppas det löser sig ändå. WELLWELL ska ändå börja fixa mig nu, det löser sajjjj.

tired

Är trött som fan men skriver ändå. Jobbade med papper idag, min faster ska ta över när jag flyttar till Stockholm så vi gick igenom en hel del idag. Trodde jag skulle tvätta men tog fel på dag, Marcus kom hem och vi har kollat på CakeBoss eftersom jag skaffade Netflix och nu ligger man här helt utslagen. Kitty har sprungit bort och är nowhere to be found så jag är orolig konstant för var hon kan gömma sig eller vad som har hänt... Vill bara sova så jag slipper tänka på det. 3,16 km på 17.05 idag vilket är pb så det är bara att keep on going. Sova nu. Hejdå.

stora drömmar blir lite större här

En heldag i Stockholm tar på krafterna.. Lyckades få med mig hem en kavaj från Zara, en blus och en skjorta från Bikbok, en superstor mysig tröja från Urban outfitters och en ögonskugga från Sephora. Inte supermycket shopping men det får duga för den här gången! Har fått hem kläderna från Nelly nu också och lär skicka tillbaka hälften pga felaktiga storlekar...

Personalfesten igår var sjukt rolig och jag lärde känna cafétjejerna så mycket bättre. Ska hämta mina nycklar på onsdag så snart är lägenheten äntligen min! Nu är jag dock trött och vill inget annat än bara sova, så goodnight for now!