we used to have it all

Idag jobbade jag mitt bästa jobbpass någonsin, ville knappt gå hem från jobbet. Jobbade på damskor på Åhléns City och alla var så himla snälla, glada och hjälpsamma så man blev alldeles lycklig inombords bara av att vara där. Fick en superbra introduktion och när den var klar sprang jag runt som en yr höna och letade storlekar hela dagen, eller ja, mellan 13-20. Hittade ett par supersnygga pepp-toes till mig själv så de inkasserade jag efter jag hade slutat. Nu är det bara till att försöka ordna upp så jag kan jobba där mer, så håll tummarna för mig! xx

Har en stundande tenta som ni säkert vet, nu på torsdag. Har blivit dåligt med begreppsnötande för min del i och med allt jobb, men är rätt säker på att jag kommer att klara mig trots det. Ska sitta nu i en timme innan jag ska sova + imorgon eftermiddag efter jag slutat jobbet vid fem.

Är så nöjd med tillvaron just nu. Jag ska snart åka utomlands (!!!!), har köpt nya skor, har ett fantastiskt jobb, har fått böcker sålda i bokhandeln (280 kr rikare!), jag har en fin familj, fantastisk pojkvän, det är snart sommar och dessutom snart Brännbollsyran! Så mycket att vara glad över och se fram emot.

Nu ska jag kötta här innan klockan blir för mycket. Ha det fint!

Och justja! Jag funderar på att köra på den här hårfärgen efter jag kommit hem från Grekland. Ska snart börja leta efter salonger i Gävle som är duktiga på ombre och som inte kostar skjortan. Hojta till om ni vet något!

you need me, I need you

Hade en riktigt fantastisk dag på jobbet idag (igår) och fick massvis av beröm från en kollega, vilket gjorde dagen ännu bättre! Sålde underkläder i 9 timmar innan det bar av hemåt för nostalgitripp i musik- och filmväg á la Backstreet Boys och Mean Girls. Har därefter kikat på youtubeklipp och kommit fram till hur jag vill fixa mitt hår till sommaren.

Well, that's about it. Om cirkus åtta timmar ska jag infinna mig på Södertörns Högskola för plugg med Kiran. Ugh, inte direkt vad man är pepp på en lördagsmorgon, men då sällskapet är bra känns det hela en aning lättare.

Vill dela med mig av denna bild. Robin är en sån fantastiskt fin människa och en otroligt bra pojkvän och utan honom vore livet så mycket tråkigare. Han är det finaste jag har.

Och med det sagt är det läggdags för mig. Godnatt!
 


that's the spirit!

Blev klar med sista sidan i Statistisk verktygslåda för ca 45 minuter sedan och har sedan dess suttit och drömt mig bort om framtiden och filosoferat lite. Dock får mina framtidsdrömmar vänta lite då jag har två kurser att avsluta innan jag kan ta ledigt och fokusera på annat.

Har under veckan fått bekräftat att jag kommer jobba på Furuvik i sommar och att jag (som önskat) kommer att få så många pass som möjligt. I och med att jag inte får CSN under sommaren kommer jag inte vara särskilt rik och kommer därför behöva varenda liten krona som jag kan få om jag ska kunna betala hyra etc. Sånt där löser ju sig alltid, but one can never be too sure..

Ska återgå till lite småpluggande innan jag kollar lite serier/läser Not that kind of girl och checkar ut för dagen. Imorgon vankas jobb 10 - 19 och jag behöver all sömn jag kan få.