ta potatissallad istället

Igår blev det sen grillning hemma hos mig efter att jag hade jobbat 11.30-17.00. Snabbt hem och städa, duscha, handla och fixa en massa innan mina tjejer och Patryk och Rasmus kom hit. Trevlig kväll till en början innan allt blev... ja, inte så bra. Men alla utgångar kan ju inte vara lyckade! Tog mig inte ens till krogen så jag får väl se mig som 100 kr rikare idag.

Har jobbat idag 11.30-17.00 och var hemma i två timmar innan jag drog till pappa och jobbade i 1,5 timmar. Har äääntligen blivit av med allt pappersarbete som bara blir mer och mer ju längre veckan går. Wellwell, nu är det klart. Blev nio timmars jobb hos papi den här veckan vilket är rätt mycket, får se vad det blir i slutet av månaden.

Nu kikar jag på Kejsarens nya stil med mina småsyskon och en sovande mamma samt Maja och Zingo som myser i soffan. Blev en rätt bra helg i stora drag så får väl vara nöjd. Slänger upp en bild från igår och sen ska jag kolla min mail-inkorg som troligen är överfull. Peace!

 

vi drar dit palmerna bor

Midsommar spenderades i Årsunda med Marcus och hans familj på hans pappas sida. Åt gott och frös, haha. Är väl ingen midsommar utan dåligt väder, am I right? Nu är vi iallafall hemma och Marcus håller på att rensa datorn lite åt mig så att den ska sluta sega sig hela tiden. Vi ska kika på Star Wars sen och efter det blir det sova, ska upp och jobba imorgon.

Såhär såg jag ut idag innan jag tog bussen till Sandviken iallafall!

I'm into you

Jobb, jobb och jobb är väl ungefär det jag ägnar mitt liv åt just nu. Nästa vecka kommer det äntligen att börja lugna ner sig lite så då kanske man kan passa på att åka ner till Stockholm för ev både Grönan och lite shopping. Då jag såg mitt lönebesked och förstod att jag skulle få 1000 kr med än jag hade räknat med (utbildningshelg och premiärdag räknades in, hade ingen aning!) så började det klia i mina shoppingfingrar. Jag själv tycker att jag inte köpt kläder på ett bra tag, dvs två veckor, men andra kanske inte skulle hålla med mig.

Nu är jag på ganska dåligt humör för den här dagen verkar inte turn out good alls så nu ska jag städa istället för att få tankarna på annat.