priorities

Trodde att tremilen för damerna började vid halv två idag, vilket nu resulterade i att det redan har gått en halvtimme sedan loppet startade, och Johaug ser ut att ha övertaget helt och hållet så vet inte om det blir vidare kul att kolla vidare. Har iallafall spenderat förmiddagen med näsan i skolböckerna. Tråkigt nog har jag inte alls haft läsarhjärna idag så det har gått lite trögt, därför tar jag en liten paus nu och laddar om i hopp om lite bättre flyt senare.

Tänker tillbaka på när jag gick ut nästan varje helg. Självklart var det roligt precis i början och något år framåt också när allt var nytt, men jag känner inte alls det där suget efter att gå ut varje helg längre. Skulle nog klara mig minst ett halvår utan utgång utan problem. Just att gå ut har verkligen tappat sin charm då det oftast är trångt, dyrt och inte särskilt roligt om man bortser från dansandet som ju egentligen är anledningen till att gå ut. Tycker om att sitta ute på sommaren och ta några cider i gott sällskap, men ofta när man går ut så splittras ju alla och drar åt olika håll och då tar det roligt inte alltför sällan slut. Hursom - det är ju endast positivt att inte ha samma längtan efter utgångar mer då det är billigare och mer hälsosamt (då jag dricker alkohol när jag går ut) att välja att spendera mina helger på annat vis. Spela tv-spel, plugga, gå ut och äta, kolla på bio, träffa mina vänner eller plöja serier lockar mycket mer än bakishäng med tomt konto på söndagar. We all have our priorities!
 
Vet inte varför men jag älskar denna bild så mycket haha <3


too cool for school

Såhär pigg och glad var jag för en vecka sedan, inte fullt lika lycklig idag när jag vaknade av mensvärk. Får dock se det från den ljusa sidan - uppe tidigt och hinner plugga lite innan seminariet vid tio! Lär nog vila lite innan och låta tabletterna göra sitt innan jag kan ta tag i det men, ja. 

Idag har jag som ovan nämnt seminarium, senare blir det ev. jobb och är även uppskriven i helgen, men då det sällan blir jobb då kommer helgen ägnas mest åt plugg. Blir så när man har besök att böckerna om möjligt lockar ännu mindre än vanligt. 


why can't they just fit?

Har haft Robin på besök sedan i måndags och idag åkte han hem runt halv sju. Vi har ätit gott på både Vapiano och Jensens, gått på bio, kollat skid-VM, sett "The Kings Speech", ätit mysiga frukostar i morgonsolen och bara njutit av att få rå om varandra i några dagar. Nu är han dock som sagt hemma i Gävle igen och jag har spenderat några timmar av min kväll med näsan i skolböckerna, mys hos Michelle med henne och Jonna plus lite tittande efter kläder på nätet. Har sånt dilemma med byxor så jag kan bli galen. Finns ALDRIG några byxor som är rätt längd och som sitter perfekt när man är så kort som jag. Får alltid sy upp och sy in för att de ska bli bra, vilket betyder att ett par jeans som från början kostade 499 slutar på en kostnad på ca 799 istället. I-landsproblem..

Ska upp och ha seminarium imorgon så det börjar bli dags att släcka ner. Ciao.
 

Hade inte varit fel att vara såhär brun nu.. Och NEJ jag är inte naken... Dirty-minded humans...