if it makes you happy

Jag är på väldigt bra humör eftersom jag och min kära Teddy Hedman ska åka till Alanya exakt samma datum till exakt samma ställe exakt samma tid! Hur lyckas man matcha in det så perfekt? Kallar det en jäkla massa tur iaf! :)

Idag ska jag och Kråkan vara med varandra och ska iväg till Bomhus och träffa Pär och lite annat folk och sen får vi se vad som händer. Får låna snälla systers busskort så det är ju naajs. Ska hoppa in i duschen och bli människa efter att ha klivit upp sex på morgonen med Tim när han skulle till jobbet. Jag är världens bästa flickvän, I know ;) Have a nice day peeps!


Lillasyster! :) <3

Twilight

Har varken haft tid eller ork att skriva här så därför har det inte blivit av. Men snacka om bloggväder nu, vad är det här för skit?! Var till tandläkaren igår och spände tandställningen så nu har jag så jäkla ont så jag kan knappt äta, and guess what? Painkillers funkar inte. Men vad roligt va! :o

Kollade på Twilight när jag kom hem idag, första gången då. Haha seriöst fyfan vilken dålig film, riktigt usel är den. Det fanns liksom med rätt så mycket från boken men vissa delar glömde de en massa saker, la det i fel ordning & höll på. Bara allmänt SKITDÅLIGT betyg från min sida, men nu har jag sett den iaf. Måste erkänna att i filmen är Robert Pattinsson sjukt snygg, skojar inte. Vad händer med honom när han inte spelar in filmerna, blir han knarkare eller?

forever

Jag och Chris Brown har precis skaffat ett förhållande men berätta inte för Tim för då blir han sur... ;)

Har precis fixat håret och idag ska jag iväg och skaffa pass med familjen eftersom vi snart ska till Turkiet. Ska dock idag vara med Weedy som jag är i just denna stund och vi har tagit en massa fina bilder tillsammans. Ni ska få se några som var riktigt sexy! Puss :D