grab somebody sexy

Hej på er! Idag har jag varit på stan med syster och därefter minigolfat med Tim. Han vann tyvärr men jag ska få min revanch en vacker dag ;) Han är just nu och cyklar i Hemlingby (var det btw någon som såg honom i GD idag? Stolt tjej!) och sen ska jag hem och sova hos honom i Valbo och gosa med Bulldozer <3 Ska bli mysigt det. Har varit superfint väder i flera dagar nu och efter solsken kommer regn, samt solsken efter regn! Men imorgon ska det regna och så blir det halvtaskigt väder i några dagar - GG time! Awesome. Skriver kanske innan jag åker men vi får väl se hur det blir med den saken. Pyss :*

this bottle got me sayin' things

Filmen var väl.. bra? Alltså inte min smak precis. Bara väldigt tragisk och gripande, ingenting jag var sugen på ikväll. Just därför ska jag lätta upp stämningen med lite Gossip girl ;) Ska minigolfa med Tim imorgon och sen får vi se vad som händer. Ska spöa honom sen dra ;ppPPpPpp Skriver imorgon, puss!

jag kommer aldrig låta dig få se mig svag

Kom hem för en liten stund sedan och tar det bara lugnt. Bad pappa hyra en film och är lite sugen på The Tourist eller Winters Bone, vi får se vad det blir. Har fått hem mina betyg också! Det blev fyra MVG i tvåan så jag är nöjd :) Pratade nyss med pappa och han hyr Winters bone. Blir en bra kväll det här! Nu slänger jag upp lite bilder från de senaste dagarna.