be still my heart

Vad kan jag ha roat mig med idag tro? Marcus tog bussen hemifrån vid nio och då klev jag upp och åt frukost men orkade inte riktigt vakna till förrän elva och började plugga halv tolv. Har i mina små pauser städat, ätit apelsin, gjort ansiktsmask och plockat här hemma. Tog en längre paus vid två och åkte till Tumba för att handla det sista inför imorgon, dvs lite kyckling, beasås och lite alkohol från systemet. 

Var hemma igen vid fyra och sedan dess har jag lagat lax och potatis med hollandaisesås som blev klart till strax efter fem. Har annars spelat Candy crush, pluggat och gjort en sammanställning av januari-mars på bloggen. Planerar att sluta läsa när jag är klar med del ett i boken vilket är om tolv sidor så jag lär bli färdig rätt snart. När Marcus äntligen kommer hem ska jag ta en dusch (han har fått med sig schampoot i träningsväskan...) och planera inför eventuell hemfärd till helgen eller redan på onsdag.

För guess what? Vi har blivit med biiiiil! Bästa pappa som har stått för alla kostnader och bett sin mekaniker ordna allt. Idag gick den igenom besiktningen och jag är så glad för snart slipper vi släpa matkassar på bussen och åker bil till affären istället, plus att Marcus slipper en massa onödig pendeltid. 


januari-mars

Tänkte avbryta pluggandet och låta matkoman sjunka in medan jag gör en årsresumé, starting with januari-mars!
 


Januari

Denna månad spenderades en hel del tid i Sandviken då jag jobbade på Arenan på helgerna och då jag inte jobbade i Sandviken jobbade jag pappersarbete hos pappa. Hängde även med Patryk på Waynes en eftermiddag och hade denna månad Sagan om ringen-maraton eftersom jag inte hade sett någon av dem från början till slut. Vem hade kunnat gissa att det skulle bli några av mina absoluta favoritfilmer? Beställde dessutom hem bilder, gick runt och lämnade CV:n lite överallt och hade en tacokväll hemma hos Marcus pappa i Sandviken. Hann också med att börja på Högskolan i Gävle och samma dag insåg jag att det inte var något för mig och fick dessutom provjobba två dagar på Pigalle. Värsta jobbet jag har haft men allt kan ju inte alltid vara kul! Var också ganska inne på Gossipgirl, var sjuk och vinkade av Tida och Linda som flyttade till Italien/Göteborg efter en myskväll med mat på AllStar. Sist men inte minst hängde jag på SF, började träna igen och bokade i slutet av januari resan till Alanya tillsammans med Marcus. 


Februari

Denna månad jobbade jag tre veckor i streck på Restaurang Oden i Sandviken mellan från halv tio på morgonen till ca tre, fyra på eftermiddagen. Lyckades under dessa veckor skära mig rejält i tummen då jag skar tomater och fan alltså, det gjorde jävligt ont. Jag fortsatte även otroligt duktigt med träningen (fattar inte nu när jag läser detta att jag orkade) och jobbade några extrapass på Arenan samt fortsatte med pappersarbetet hos pappa. Herregud, jag måste ha varit ett nervvrak hahaha. Hann med ett födelsedagsfirande för Andrea, en tripp till Parkbadet med Marcus och mina småsyskon och som grädde på moset blev jag sjuk i slutet av månaden. Någon som vet vad det kan ha berott på..? Nej, tänkte väl det. Sist men inte minst påbörjade jag och Marcus ett Harry Potter-maraton. Var inne på det i början av året, bevisligen. 


Mars

Tror att den översta bilden på Maja kan vara en av mina favoritbilder. Jag kommer ihåg då hon satt utanför fönstret och stirrade på mig sådär argt och var så förbannad över att det var snö utomhus, och kallt. Denna månad spenderade jag mycket tid på stan och åt väldigt mycket på stan. Gjorde en remember-post till mig själv att sluta. Tror faktiskt att jag löd mitt eget råd också så grattis till mig! Var helt galen i kläder (har aldrig slutat vara galen i kläder...) och började träna igen efter mitt långa uppehåll då jag var sjuk. Blev visserligen sjuk i slutet av månaden igen men det är ju en annan femma. Jag pratade väldigt mycket om framtiden och jag blir förvånad när jag ser att det jag skrev i mars i år faktiskt blev av. Jag flyttade hit, till Sveriges huvudstad och nu studerar jag på heltid. Oftast säger och tänker jag massor av saker som sällan blir av men att flytta hit är bland det bästa och smartaste valen jag gjort. Ja, vad mer? Jag kämpade vidare med pappersarbete som vanligt, blev uppringd om sommarjobb, Marcus drog iväg på GMU och jag bestämde mig för att börja övningsköra. Första steget var en synundersökning och det var banne mig ett stort steg i rätt riktning, även om jag ännu inte har ett körtkort i min hand. Men som man brukar säga, man lär ju börja någonstans. 

never settle for anything better than the best

Åh alla dagar är väl ändå äventyr? Inte är alla äventyr lika roliga, men likväl är de äventyr. Idag har jag inte varit på en, inte två, utan TRE Guldfynd för att byta ut min klocka som sorgligt nog hade tappat fästet på ena sidan. Min klocka måste vara väldigt poppis med andra ord.. Och bara för att måste jag tillägga att kundservice inte är Guldfynds starkaste sida. Sad but true. 

Nu är jag hemma och har börjat plugga inför tentan. Tar småpauser, äter lite godis och kollar luren medan Marcus byter färger på sin bil på GTA5. Ja, vilken söndag. Hann ju med tvättstugan på fm också så det var väldigt skönt att få gjort. Fick dessutom med min strumpbyxor och lösögonfransar från stan så imorgon är det bara alkoholen kvar och sen är jag redo för nyår. Längtar!