dance the night away

Nämen tjena, läget va! Sov över hos Tim, han fick presentkort på massage av moí eftersom jag är världens bästa flickvän och sen drog jag in till stan. Har glidit runt med Weeds och Jolla i cirkus tre timmar och fick med mig en ny tröja från jc som jag ska använda på festen hos Emma ikvl! Awesome. Lägger väl upp bild på kvällens outfit senare när jag ätit, duchat och fixat mig. Kommer ta tid de här... Anyways, VALBORG!

men när du strippar och klär av dig är det samma grej

Snart är det nationella provet i engelska, roligt ska det bli! Näe, jag hade gärna slutat nu. Har gjort klart presentationen i naturkunskap och siktar på att vara redo att köra redan på måndag. Kickass! Gud så skönt med helg nu! :o Har fått mycket gjort bara de två senaste dagarna så jag kan slappna av pyttelite bara, men hellre det än ingenting. Ska vänta på att få energi på Puzzle Saga och sen får jag en ny kraft!! Haha jag är en sån nörd you guys... Nu snackar jag bara en massa strunt så nu slutar jag skriva. PÖSS!

there's a hole where my heart used to be

Seminariet gick bra I think, jag pratade så mycket jag kunde iallafall och förhoppningsvis räcker det till ett högt betyg. Sitter och mixtrar lite med min och Tidas powerpoint så att man kan fokusera på att öva in det som ska sägas på måndag/tisdag eftersom Peter har tidigarelagt så vi börjar med presentationerna redan på måndag istället för tisdag. I'm so exited! Nat.


Easy A