communication

Istället för att åka fram och tillbaka mellan gymmet och hemmet så bestämde jag mig för att köra lite övningar hemma idag! Mina hantlar fick bli Blossa-glöggen som Marcus har köpt från båten, lite väl lätta men om man lär improvisera så tar man det man har helt enkelt.

Har suttit och tampats med denna fruktansvärda bok ett tag nu, närmare bestämt ca 2,5-3 timmar. Vet inte om jag blir särskilt mycket klokare och fort går det verkligen inte, men bättre än ingenting iallafall. Ska väl åka hemifrån om ca tre timmar för att gå på bio med Michelle så jag har ju tid på mig att bli ännu mer frustrerad om man säger så..

she made a fool out of you

När inte Marcus är hemma är jag helt solo, mitt enda sällskap är tekniska prylar, det vill säga TV:n, datorn och iPhonen. Därför är jag otroligt tacksam över att jag och Michelle ska pallra oss mot city i eftermiddag och ikväll dra oss mot Söder för att se Runner, runner. Innan dess ska jag smälta frukosten, läsa två kapitel i Tillämpad kommunikation och köra ett pass på gymmet. Känns otroligt skönt att ha kommit igång med träningen igen så nu gäller det bara att hålla i det!

Slänger upp gammal bild från Korpen. Saknar det stället ibland!

das tenta ist over

Det är med stolthet jag skriver detta inlägg för idag har jag fan varit duktigt och förtjänar en klapp på axeln av mig själv. Började dagen med en god gärning och började jobba som studiestöd, både bra för den som behöver stöd och för mig själv eftersom jag får en chans att repetera och komma ihåg det vi gått igenom mycket bättre.

Gick sedan på föreläsning och under föreläsningen kom det efterlängtade tentaresultatet som visade hela 24 poäng av 32. Två poäng från VG så ska ta ut min tenta (troligen imorgon) och räkna så att allt är rätt och kaaaanske lyckas få ett VG beroende på om allt stämmer. Annars är jag otroligt nöjd med mitt resultat, slet som ett djur inför den där tentan och IT PAYED OFF. Så himla skön känsla.

Under kvällen har jag inte druckit en droppe alkohol och de enda pengar jag spenderat var en tia på en cola och en tjugolapp på tuggummi. Jag som alltid köper någonting i puben köpte absolut ingenting och jag vet inte om det är någonting att stoltsera med, men då jag har en tendens att vara slösaktig så är det fan det för min del.

Nu har jag skickat iväg mina föreläsningsanteckningar och ska faktiskt ta och läsa i vår nya bok Tillämpad kommunikation för att slippa stressplugga fram till tentan sen. Snor en bild från Hany från facebook som får avsluta detta inlägg. Ciao!