I wanna lose my control

Idag börjar ett nytt kapitel i livet då jag från och med idag bor helt solo. Det kommer ta tid att vänja sig men jag tror nog att det kommer att bli hur bra som helst i slutändan. Kvällen spenderas med en skål fiskbullar (omnomnom!) och lite snacks så jag ska nog ta mig igenom den här dagen utan några större problem. Fin söndag på er!

exakt alla ville sitta där vi satt

Har en föreläsning som börjar klockan tolv och hade därför klockan ställd på tio. Vaknade dock halv nio pigg som en lärka så jag tänkte att det inte var någon dum idé att kliva upp. Har ätit frukost och lagat mat och dessutom gått med sopor och haft ett telefonsamtal på trettio minuter. Ingen dum morgon det inte!

Idag är planen att gå på föreläsning, köpa/lämna böcker, träna i någon timme, åka hem och fixa mig och sedan dra till stan för att gå på bio och ha en myskväll med Nils! Fick ett sms av honom imorse och tänkte att det skulle vara perfekt att ha en helkväll tillsammans så bestämt och klart :)

Nu ska jag ordna med lite kontaktansvarig-uppgifter och skriva ner alla mina jobbtimmar så att jag får det ur världen och sen ska jag äta lunch om ca 45 minuter trots att jag nyss avslutade frukosten. Måste ju ha energi om jag ska träna u know. Ha en trevlig fredag allihopa!

what happiness is to you

Har varit ledig idag och har spenderat förmiddagen i sängen med grym frukost, plus TRE avsnitt av PLL som jag har hamnat efter med på senaste. Händer inte mycket spännande just nu men det kommer väl :) Har en halv säsong kvar att avverka så på lediga dagar har jag något att roa mig med. 

Nu i eftermiddag har jag jobbat och det var lika mys som vanligt. Har nog världens bästa jobb faktiskt! Ska ta och rapportera in mina timmar nu så jag har det klart sen. Fin kväll på er!