vielfraß

Efter endast 4 ½ timmar sömn steg jag upp och gjorde mig redo för bilfärd till Orsa med familjen. Skyller sömnen på både läsning och ett alltför kravt rum. Idag har jag också läst för den delen, men bara i bilen såklart. Fick några fina bilder på björnarna i Björnparken och hade trevligt umgänge tillsammans med min kusin och hans familj.

Hörde att det var fint väder i Gävle idag så det var ju synd att missa men små utflykter kan vara riktigt mysigt och jag är glad att jag följde med. Haha jag har ju ett sånt späckat schema liksom! Imorgon är det marknad och utgång som gäller, på måndag funderar jag på att pallra mig ut till Finnböle för att träffa min Kråka och på tisdag ska jag jobba hela dagen med pappa. Fick såklart jobb på Getaway som både volontär och för lön men oturligt nog infaller troligen lön-dagarna då jag ska till Norge. Då blir det icke jobb för moí! Går lös i Norge på jobbmarknaden istället eller vad säger ni?
 
 
 
 
 

snow white again

Dagen har varit bra. Fick några soltimmar imorse och halv tre åkte jag ner på stan tillsammans med Linn för att möta upp Nils. Han åt och sen kom mamma och Patrik ned vid fyra och anslöt sig så åt resten av oss på Waynes. Kollade på lite fina inredningsprylar på Cervera och träffade bebis och Emilia innan bion. Lika bra som förra gången, såklart. Otroligt mäktig film som är väl värd pengarna att se (säger jag som inte betalat en krona någon av gångerna, ha!). Nu ska det sökas jobb. Puss.

vad händer Miami?

Nu har jag sökt nio jobb i Norge inom alla möjliga områden och hoppas bli kallad till intervju så att jag kan gå på dem nästa helg då jag ska hälsa på min syster. Skulle vara tråkigt om hela vistelsen gick ut på att gå på intervjuer men då skulle det ju kunna leda till att jag stannar kvar så hon får ändå se mig sen, haha.

Nu ska jag läsa min älskade bok Twilight och imorgon är det barnvakt och bio som gäller. Natti på er.