let me down easy

Vaknade tjugo i tio imorse och bestämde mig för att steka bananpannkakor eftersom jag hade en massa bananer hemma som måste ätas. Åt det tillsammans med jordgubbssylt och mjölkchoklad!

Nu har jag pratat i telefon med mamma i två omgångar också och vid fyra ska jag äta på MAX med Michelle och Jonna. Jag träffar dem verkligen varje dag och vet knappt vad jag skulle göra utan dem. Hade Michelle kvar hemma hos mig i förrgår till tolv på natten och bara pratade om allt och hade det så himla mysigt. Så otroligt viktigt att ha vänner omkring sig så att man kan ventilera, bara skratta och göra ingenting ihop. Har verkligen haft sån tur!

hearts alive

De senaste dagarna har jag ägnat mig åt studier helt och hållet, förutom att vara jättesjuk då. Var på föreläsning igår och pluggade med min grupp en timme efter, men sen var jag tvungen att gå hem, proppa i mig värktabletter och sedan sov jag i tre timmar. Idag mår jag mycket bättre och hoppas kunna bli klar med en del plugg idag med så jag kan stryka av lite grejer från det som måste göras. 

 


tough love my friend

Idag var jag uppskriven för jobb men vaknade imorse vid sju och sjukanmälde mig eftersom min hals valde att bli jobbig igen.. Förutom det är ju förkylningen kvar men den kan man ju jobba med, men halsont är inget vidare att vandra runt med så jag kände att det var lika bra att ta det lugnt och vila upp sig. Ska dock ut en snabbis idag och lämna in mina nycklar från den gamla lägenheten på Willhems kontor i Norsborg, men mer äventyrligt än så blir det inte idag. Plugga, vila, dricka mycket vatten, laga mat och handla får stå för dagens åtaganden. Hoppas jag frisknar till snabbt så jag kan komma tillbaka och jobba snart igen..
 
Bjuder på en 4 1/2 år gammal bild från l'Italie!