Burn, motherfucker, burn

Har haft en urmysig dag med allihopa men det hände en liten grej när jag skulle åka rutshkana med Linn. Skitvarmt såklart och så bränner jag upp som fan & min lilla rumpa har väldigt ont just nu :'( Men annars var allting skitnice & jag skulle vilja åka dit snart igen! <3

En annan liten grej som hände idag var att jag satte mig i en go-cart när det småregnade och andra varvet jag körde började det spöregna så jag sladdade runt två varv och det var skitroligt hahaha! XD Det var jättefint väder hela dagen men annars så var det helt underbart resten av tiden :)


Bild från några veckor sedan. Lite skillnad på brunhet då, hahaha XD

Leksand sommarland

Åh jag är så pepp inför imorgon :D Ska på leksand sommarland tillsammans med familjen, plus Kråkan, Weedy, My & Jocke plus Mysans familj också. Jävla massa folk men det ska bli asnice :) Så kom Patrik hem idag också! Har inte träffat honom på evigheter så det var jättekul att träffa honom igen!

Ska upp typ sex så jag borde kanske sova? Btw det ska bli 26 grader i Gävle imorgon (25+ i Leksand!) så imorgon får alla som läser det här pallra sig ut och sola. Pusshej! <3

!

Hur underbart väder är det inte idag?! :o och jag ska jobba :( Skitdåligt, men ikväll när jag slutat så kan jag njuta hur mycket som helst! :) Well, ska dra om en kvart så jag borde överväga att klä på mig. Toodles!