keep my mind of the edge

Morgonseminarium och ett jobbsök avklarat, nu ska jag bara ta det lugnt fram till ca halv sex då jag ska börja fixa mig inför kvällen. Ser fram emot eftersläppet då det troligen kommer vara galet mycket folk där, plus att outfiten jag köpte igår är så fin så jag längtar tills jag ska ta på mig den! Anyway, dags för lite PLL nu (älskar det redan) och sen... tja, det får vi se.
Till alla er som inte har flyttat hemifrån än, vet ni vad er mamma kommer göra med erat f.d rum? Göra det till sitt egna palats. Big time. Men det har du förtjänat mamma, det gör ingenting :)
 
 

je suis desolé

Såhär gangster har jag varit idag, snodde Marcus mössa då mitt hår la sig som ett stort trassel bara. Har handlat lite nytt från Topshop och H&M tillsammans med Michelle som jag ska inviga imorgon kväll på eftersläppet. Då ska håret förhoppningsvis ge med sig... Ska på nollning inne i stan vid halv tre också så får se hur det går, haha. Gjorde en premiärmiss-av-pendeln idag, sprang dit men dörrarna stängdes precis. Inte super men någon gång lär ju ändå vara den första.

Nu ska jag hem till mitt gos och kanske kolla PLL, äta frukt och mysa. Fin kväll varje kväll här i Stockholm.