don't listen to a word I say

Så pigg som bilden nedan har jag varit sedan Marcus kom hem. Fatta man ju att jag skulle åka på världens magont och virus så jag blir sängliggande och om han ens tänker tanken att göra någon alltför hastig rörelse finns risken att jag kräks. Okej, inte så allvarligt, men jag har varit illamående två dagar i streck och har inte kommit på något vidare botemedel annat än att ligga blickstilla och sova eller ta en dusch för att få tänka på annat.

Nu har Marcus iallafall fått en paus från sin sjukling och är påväg till sin mor för påskmiddag. Jag ska spendera dagen i sängen för att kurera mig och kolla på GossipGirl. Var ju faktiskt på bio igår och efter en sådan ansträngning krävs rehabilitering. Oh well, utan motgångar skulle livet inte vara ett äventyr, eller hur var det nu..?

why ask why?

Har mått dåligt ända sedan jag vaknade, har haft ont i magen och mått illa. Nu är det dock påväg bort efter en dusch då jag fick kvickna till lite, så då vet man det till en annan gång att det kan hjälpa! Nu ligger jag bredvid min gosis som fortfarande är otroligt trött så jag får fördriva tiden på annat vis tills han vaknar, kanske kolla lite GG.