do we know?

Sov hos Linda igår till idag och var uppe halv sju, har inte klivit upp den tiden på jag vet inte hur länge. Skrev HP hela dagen och är nöjd med min insats, avslöjar inte resultatet förrän jag är riktigt säker :) annars kom jag precis ut ur duschen och ska iväg till en god vän och kolla på film och antagligen däcka där, så social är jag så att säga.

we're together, now were undone

Gjorde inte alla delar men av de delarna jag gjorde lyckades jag få hyfsat resultat och det känns som att jag är förberedd inför morgondagen. Borde plugga geografi men är inte särskilt sugen på det.. Lär gå och lägga mig typ elva om jag ska vara pigg imorgon så ska jag plugga min enda lediga tid eller ska jag slappa? Svårt val. Funderar för övrigt på dessa till studentbalen. Wiiie.

shout it out

Har fått studiebidrag idag vilket resulterade i shopping på stan med bästa Linda, otroligt länge sedan vi umgicks! Fick med mig ett halsband och en blus och sedan drog vi och solade. Har en stark känsla av att jag kommer bli röd i ansiktet under kvällens gång men det kommer lägga sig fint sen. Nu sitter jag och Linda och gör förra årets högskoleprov och jag måste säga att det kändes bättre på första delen idag än vad det gjorde igår, kanske mer fokuserad? Anyways så ska jag fortsätta nu och ikväll blir det till att somna i tid, imorgon gäller det!