the world of dreams

Jobbade 17.30-23.30 på Miss Li idag och fick hela 66:- i dricks, inte fy skam det inte! Det var uppehåll under tiden då hon uppträdde men sen öste det bara ner. Roligt nog stannade en hel hög tappra själar och dansade tills stängning, jättekul att se att med lite alkohol i kroppen kan folk bli precis hur fria som helst ;) 

Nu sitter jag i soffan med mamma och funderar på att mysa ner mig med mr. Grey. Imorgon firas Nils och Berit och mot kvällen är Robin äntligen hemma igen! 


some thoughts

Känner att jag har varit så dålig på att skriva här nu så jag tänkte försöka summera mina tankar som har varit i skallen den senaste tiden. Det som jag har tänkt de senaste dagarna är att jag vill skaffa mig ännu ett extrajobb när jag kommer hem till Stockholm igen. Vill kunna dra ner lite på lånen och kanske unna mig mer saker än tidigare (jag vet att jag gör saker jämt ja, men jag är ung och vill kunna leva precis så som jag vill).

En annan sak jag har tänkt på är om Linda kommer att flytta in hos mig under hösten då hon eventuellt ska börja plugga i Stockholm, hon får svar om ca 1,5 vecka. I så fall, hur ska vi få plats? Vi kan ju sova i samma säng ja, det har aldrig varit ett problem förut då vi har trängts i en 90-säng x antal gånger och nu har jag en 1,20 säng. Det är mer kläderna som blir ett problem. Jag älskar kläder och hon älskar kläder, så lägenheter kommer att bli som en enda stor walk-in-closet. Och en annan tanke är, om hon flyttar in, hur länge stannar hon? Kommer det att funka att bo ihop? Jag tror att det kommer att gå bra men frågan är hur lång tid det kommer gå innan man börjar gå varandra på nerverna med tanke på att lägenheten är väldigt liten.

Ytterligare en tanke är om jag ska försöka hitta ett boende som är mer centralt då bussarna från mig bara går en gång i halvtimmen och det är ganska frustrerande att behöva åka 09.02 hemifrån när jag börjar 10.00, eftersom jag får stressa ihjäl mig annars.

Alla dessa tankar och lite till har florerat i skallen den senaste tiden, så jag ville bara få ner det i ord så att jag kan gå tillbaka sen och se hur allt löste sig. Kan vara nyttigt att få göra det ibland.

 
 

but I wonder, where were you?

Jaaaa jag vet, jag har bloggat ungefär lika bra som en svart sten är på att vara vit (jag har ingen fantasti just nu, så sorry). Har jobbat ett tiotimmars-pass i Classic idag och folks, let me just say... Det är INTE lätt att hålla sig pigg efter ett sånt pass. Åkte direkt från jobbet (hann med 19.21 bussen åh tack GUUUUUD) till stan och hämtade upp min kofta av Rasmus som han har haft hemma hos sig i evigheternas evighet innan jag drog till Robin och städade. Lånar ju hans lägenhet nu när han är i Bråvalla då jag får en hel del mer sömn eftersom han bor fem minuter från 501:an som går ut till Furuvik. Men imorgon hörrni, då börjar jag inte förrän 17.30 och innan dess hade jag tänkt försöka träffa Johannes som har kommit hem från Japan, så sitter och väntar på svar om det just nu.

Så vad är planen för denna sommar för min del undrar säkert ni (det är ju bara vad jag tror, men så intressant är jag kanske inte...) och det ska jag berätta för er. Nu jobbar jag så många ordinarie plus extrapass som jag bara kan och den 7-11 juli åker jag till Paris med Robin för att gå på Disneyland. Ja, ni läste rätt. Äntligen ska jag få uppleva äkta Disney med en äkta Disneylover. Kan det bli bättre?

Och seeeen ska jag jobba ännu fler ordinare och extrapass innan jag åker till Spanien med mina girls och eventuellt blir det en tripp till Liseberg innan sommaren är slut. Har ju redan varit på Brännbollsyran och Summerburst nu i sommar så att jag får uppleva så här mycket roligt under en så kort tidsperiod är bara helt underbart! Vädret i Sverige kunde ju bara få rycka upp sig lite så att man kan njuta av den svenska sommaren också.. Men det kanske är den som visar sig just nu? Let's hope not.

Nu ska jag läsa bloggar som jag ligger extremt mycket efter med (vi snackar veckor...) och sen ska jag få min dagliga dos av Fifty Shades of Grey innan jag slocknar. Åh så skönt som jag ska sova inatt.. Hoppas ni andra har en fin fredag!

Måste bara visa denna fina skapelse. Åh vad fin den är!! Hoppas det blir varmare snart så att jag kan sitta och känna mig fin på Söderhielmska med fina människor. Snälla sommar, kom igen nu.