like a plane in the sky

Idag har jag gjort något som jag borde gjort för länge sedan.. Lämnat tillbaka nycklarna på mitt förra jobb i Skarpnäck. Jag slutade alltså för ca 5 månader sedan och lämnade nycklarna idag. Well, better late than never.. 

Har också hjälpt Michelle med hennes flytt tillsammans med Jonna, så nu har jag en soffa och säng ståendes hos mig tills imorgon då vi ska bära ner grejerna till sjätte våningen. Om en liten stund blir det mat på Metropolen (Michelle bjuder!) och sen ska jag gosa ner mig med min nya bok om statistik och dataprogram. Can't wait! 


I don't even know if I believe

Idag hade jag föreläsning.. ÅTTA imorse! Tyckte inte den var nå vidare bra och skulle ha en till mellan 12-14, men ringde till jobbet och sa att jag kunde jobba istället - och fick ett pass direkt! Har jobbat en hel del den här månaden så kommer få en fin lön i april :D 

Såhär såg det ut på föreläsningen idag. Alltid lika fokuserade hahaha 


ain't no other


Häromdagen städade jag och gjorde lite fint vid smink och parfymer. Dokumenterade och såhär fint blev det! 

Idag var jag med Michelle och Jonna till Skärholmen och jag fick med mig två träningstshirts och inredning hem. Hela kalaset gick på 330kr så måste säga att jag gjorde en del fynd.  

Är så trött så ögonen går i kors på mig så det är nog dags att sova. Natti!