I was wondering if after all these years you'd like to meet?

Nu sitter jag här, kvällen innan tenta och hemfärd. Ska bli så skönt att komma hem i några dagar igen, känns som att det var en evighet sedan jag var hemma. Har iallafall ägnat denna dag åt 3 timmar tvätt, dammsugning, moppning, matlagning samt 6 h jobb. Inte så tokigt! Har lyckats skrapa ihop en hel del timmar nu sedan i lördags faktiskt så det blir en rätt schysst lönespec given the fact att jag började jobba på riktigt bara för 5 dagar sedan.

Nu ska jag kika runt lite på youtube innan det är läggdags. Tjaråå!

soon I'll be sixty years old

Tänkte försöka titta in här lite oftare. Har sedan sist hunnit jobba 4 jobbpass, tentapluggat och ja.. Jag vet inte. Ingenting särskilt egentligen. Har haft rätt långa jobbpass så dagarna har bara avlöst varandra känns det som. Idag är det iallafall onsdag vilket betyder att tentan är om två dagar. Känner mig rätt så säker och vill mest bara få den avklarad så jag kan åka hem och träffa Robin, familjen och fira Matilda som fyller 22 i helgen!

Ska prata lite med Daniel strax och fortsätta med mina små tentalappar medan. Blir en lugn kväll med lite tvätt från 22 och sen blir det säkert jobb imorgon :)
 
 
 

7 years

Trots att det bara är onsdag känner jag att denna vecka kommer att vara en supervecka! I måndags överraskade Robin mig genom att hälsa på i Stockholm över dagen. Vi lagade supergod middag, var hemma och mös och sen åkte vi in till stan och fikade innan han åkte hem. Så oväntad och så mysig dag!

Igår klev jag upp tidigt och var på intro på Åhléns City och skrev kontrakt, sedan åkte jag hem och läste igenom mitt PM och gick på seminarium och fick därmed en kurs avslutad. Gick sedan hem och pluggade och tränade sedan i en timme och efter det tog jag det bara lugnt och finslipade på vår inlämningsuppgift som skulle in idag.

I förmiddags satt jag och Kiran och gick igenom en gammal tenta, sen hade vi seminarium i SPSS och fick tillbaka förra veckans inlämning som vi fick godkänd (!), så nu är 2/3 inlämningar avklarade. Kom sedan hem och grovstädade (dammsög, dammade, rensade ut kläder, gjorde rent i köket etc.) innan jag lagade mat, gick till affären, svarade på mail (bl.a ang. julschema), Jonna kom över och babblade en stund och nu sitter jag här med en ansiktsmask och myser med tända ljus.

Den här veckan är det något i skolan varje dag och imorgon är det redan torsdag så det blev snabbt avklarat trots att jag förra veckan fasade inför denna vecka. Ska bara avsätta den här kvällen till mys och kolla på en gammal Disney-film och somna tidigt, då jag och Kiran ska köra tentaplugg imorgon bitti också.

Hoppas ni andra har en fin vecka också!
Denna bild är från i lördags när Robin hade shotstömning hemma, hade så kul :D