let her go

Tänkte bara ge en snabb uppdatering om dagen. Lernia två timmar, bak hos Hannes med Matilda, jobb med pappa och nu mys med min förtidspensionär. Natti!

cook your meat til it's done cause you only live once

Nu är jag hemkommen från dagens gympass med My och har redan bokat ett pass inför torsdag. Kör på ett corepass då och eftersom jag inte är så mycket för att hålla på med verktyg på egen hand så funkar det mycket bättre för min del! Men, jag hade ett mål för dagen och det var ett prova på en ny maskin - vilket jag gjorde. Nu kan jag inte förklara hur den ser ut eller så för det skulle säkert bara sluta med att ni tror att jag har ridit på en elefant men den tränade iallafall insida lår så ni får skapa er egna uppfattning om hur maskinen ser ut.

to get that motivation

Att sova till efter elva har blivit något av en tradition för mig (om inte Marcus väcker mig med tusen pussar vid tiotiden, minst lika mysigt det!) men det känns som att det är dags att bryta det mönstret. Jag ska börja ställa klockan på tio varje morgon och inte somna två på natten för att jag känner att jag går miste om sådan stor del av dagen när jag gör det.

Nu över till något far more interesting, idag börjar jag träna igen! Och inte ensam heller, utan med MY. Jag har faktiskt längtat efter den här dagen och även om det tar emot lite då jag inte är så van med alla verktyg och maskiner de har på gymmet så är det faktiskt inte lika motigt när man inte är ensam. Sitter redan i mina yogapants och ska något om ca 30 minuter så att jag varken får håll eller är helt tom i magen när vi ska träna. Jag och My har bestämt oss för att ta före och efter bilder, så om några månader kanske det kommer upp en bild här på bloggen. Just nu tar vi bara en dag i taget och hoppas att träningen håller i sig så bra som vi hoppats!

Låter bilden stå för dagens motivation, även om du vet att det är dig jag vill ha Marcus :*