roses

Nu ligger jag i sängen efter en riktigt bra dag faktiskt! Jag fick sova ut till halv elva, äta en stor god frukost, dammsuga, plocka undan, tvätta i tre timmar och sedan åkte jag in till stan för att jobba ett riktigt kortpass på accessoarer. Stod och försökte få ordning bland handskarna och det blev ju verkligen jättestor skillnad men det är ju minst hälften kvar så jag hoppas att någon annan tar tag i det imorgon bitti så att allt mitt jobb inte kommer ha varit förgäves.. ;)

As usual ligger jag och kollar på youtube-klipp med Therese Lindgren och jag har faktiskt kollat på henne sedan slutet av september! Nu kollar jag varje dag och hon har ju över 400 klipp på youtube så det finns ju alltid något som man inte har sett så det är sånt jag roar mig med på kvällarna så att jag kan se vad jag kan beställa för smink härnäst hehehe. Beställde idag hem två borstar från Real Techniques som var på halva priset (!!!) plus ett rouge från TheBalm som jag har varit sugen på att testa ett tag. Håller ju på att byta ut allt mitt smink mot helt nytt och fräscht och som inte testar på djur. Sammanställde en lång lista igår och herregud vad läppstift jag vill ha. Jag har blivit frälst!

Imorgon jobbar jag 12-19.10 och efter det ska jag faktiskt iväg med tjejerna på damstrumpor och äta på Fridays! I år har jag lovat mig själv att göra mer saker och socialisera mer för det är lätt hänt när jag är här i Stockholm att jag bara håller mig hemma för att det är så skönt att bara ligga och slösurfa och drömma mig bort bland alla sminkprodukter, men imorgon blir det en bit mat innan jag åker hem! Så himla fint av de på avdelningen att bjuda med mig trots att jag bara jobbat där två gånger nu (har jobbat där tidigare också men det var kanske ett år sedan) och invitea mig till deras lilla gäng. SOO imorgon blir första gången jag äter på Fridays! Hur har jag inte ätit där än om jag bott här i 2,5 år undrar ni. Ja, det undrar jag också.

Nu ska jag prata lite med Jenka innan det blir sovdags för mig, så får se om jag kikar in här imorgon efter middagen. Ha det fint!

Jag är typ jättetråkig och lat men jag orkar verkligen inte lägga in nya bilder på datorn.. Här är iallafall en bild på mig, Brände, Mr Curasai och Linda från nyår. 

Kommentera här: