we used to have it all

Idag jobbade jag mitt bästa jobbpass någonsin, ville knappt gå hem från jobbet. Jobbade på damskor på Åhléns City och alla var så himla snälla, glada och hjälpsamma så man blev alldeles lycklig inombords bara av att vara där. Fick en superbra introduktion och när den var klar sprang jag runt som en yr höna och letade storlekar hela dagen, eller ja, mellan 13-20. Hittade ett par supersnygga pepp-toes till mig själv så de inkasserade jag efter jag hade slutat. Nu är det bara till att försöka ordna upp så jag kan jobba där mer, så håll tummarna för mig! xx

Har en stundande tenta som ni säkert vet, nu på torsdag. Har blivit dåligt med begreppsnötande för min del i och med allt jobb, men är rätt säker på att jag kommer att klara mig trots det. Ska sitta nu i en timme innan jag ska sova + imorgon eftermiddag efter jag slutat jobbet vid fem.

Är så nöjd med tillvaron just nu. Jag ska snart åka utomlands (!!!!), har köpt nya skor, har ett fantastiskt jobb, har fått böcker sålda i bokhandeln (280 kr rikare!), jag har en fin familj, fantastisk pojkvän, det är snart sommar och dessutom snart Brännbollsyran! Så mycket att vara glad över och se fram emot.

Nu ska jag kötta här innan klockan blir för mycket. Ha det fint!

Och justja! Jag funderar på att köra på den här hårfärgen efter jag kommit hem från Grekland. Ska snart börja leta efter salonger i Gävle som är duktiga på ombre och som inte kostar skjortan. Hojta till om ni vet något!