the summer that changed everything

Jag tänkte inleda detta inlägg genom att återigen gratulera min syster som idag fyller 22 år. Det är dagar som dessa som man önskade att hon bodde lite närmare.. Oslo isn't around the corner, is it? However, grattis återigen. Hoppas din dag varit fantastisk!

I detta inlägg vill jag berätta allt det finns att säga om min sommar, men det har hänt alldeles för mycket för att rymma allt i ett och samma inlägg. Men för att summera så gott som det bara går så är jag evigt tacksam för alla fina stunder som jag har delat med mina vänner, såsom Brännbollsyran i Umeå, Summerburst med Linda och Matilda, alla skratt jag har fått dela med mina cafétjejer på Furuvik, kvalitetstid med My, mysmiddag på söder med Rasmus, alldeles för få men värdefulla minuter med Patryk och slutligen en helt fantastisk vecka med Matilda i Turkiet. Jag vill också nämna min fina släkt, Gladys och hennes underbara och fina familj, min glada och pratsamma granne, mina gosiga katter, Helenas nya hund Benji och min familj. Ni har alla bidragit till att den här sommaren har blivit någonting extra och jag kommer alltid att le när jag tänker tillbaka på den.

Och sist men absolut inte minst vill jag tacka min nyblivna pojkvän för en oförglömlig sommar. Detta var i ärlighetens namn inte alls vad jag hade planerat då jag återvände till Gävle för att spendera min sommar där. Jag tänkte att "den här sommaren, då ska jag vara själv och njuta av att vara singel". Men det funkar ju sällan så. Livet tar nya vändningar och känslor som man inte visste att man hade bubblar upp och leder till saker man aldrig trott skulle hända.

Hela sommaren har det varit han och jag. Vi har somnat bredvid varandra och vaknat bredvid varandra, skrattat tills vi har fått kramp i magen, myst framför bioduken sent på nätterna, gått genom stan och hållt handen och pussat på varandra, åkt och badat med familjen, lagat mat ihop, sett två och en halv säsong av Game of Thrones, inväntat varandra efter jobbet, åkt till Paris och gått på Disneyland och Disney Studios, besökt ett flertal andra parker och har genom allt detta byggt upp någonting helt fantastiskt tillsammans.

Jag bestämde mig den 31 december 2013 för att 2014 skulle bli magiskt. Den här sommaren har verkligen gjort 2014 just det - magisk. Nu längtar jag tillbaka till skolan, att få lära mig massor av nya saker, träffa alla vänner igen och få dela med mig av allt jag har upplevt den här sommaren. Och visst har jag upplevt..