be still my heart

Vad kan jag ha roat mig med idag tro? Marcus tog bussen hemifrån vid nio och då klev jag upp och åt frukost men orkade inte riktigt vakna till förrän elva och började plugga halv tolv. Har i mina små pauser städat, ätit apelsin, gjort ansiktsmask och plockat här hemma. Tog en längre paus vid två och åkte till Tumba för att handla det sista inför imorgon, dvs lite kyckling, beasås och lite alkohol från systemet. 

Var hemma igen vid fyra och sedan dess har jag lagat lax och potatis med hollandaisesås som blev klart till strax efter fem. Har annars spelat Candy crush, pluggat och gjort en sammanställning av januari-mars på bloggen. Planerar att sluta läsa när jag är klar med del ett i boken vilket är om tolv sidor så jag lär bli färdig rätt snart. När Marcus äntligen kommer hem ska jag ta en dusch (han har fått med sig schampoot i träningsväskan...) och planera inför eventuell hemfärd till helgen eller redan på onsdag.

För guess what? Vi har blivit med biiiiil! Bästa pappa som har stått för alla kostnader och bett sin mekaniker ordna allt. Idag gick den igenom besiktningen och jag är så glad för snart slipper vi släpa matkassar på bussen och åker bil till affären istället, plus att Marcus slipper en massa onödig pendeltid.